Wat doet Digital Value Marketing

Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website, campagnes en (social) media uitingen.

Door het verhogen van de waarde van uw (digitale) marketing-instrumentarium. Dat is digital value marketing! U gebruikt uw website en andere (social) media om uw dienstverlening via internet te promoten. Met als doel de conversie naar orders te vergroten.

Wij willen u helpen er voor te zorgen dat uw websitebezoekers niet alleen rond kijken maar ook doorklikken voor een concrete afspraak of direct een order kunnen plaatsen.

Om dat te bereiken hebben wij pakketten samen gesteld die de toegankelijkheid van uw website naar uw concrete dienstverlening vergroten. Deze hebben hun waarde al bewezen bij andere tevreden klanten (zie portfolio).Graag helpen wij u door uitvoering van een (quick) scan dat u inzicht oplevert in de ruimte voor verbetering van de inzet van uw digitale marketing-instrumenten. Uw visie is daarbij leidend en bepaalt samen met het analyseresultaat de keuze voor optimalisatie door het afnemen van een of meerdere pakketten.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend toelichtend gesprek of een quick scan van uw digitale marketing-instrumentarium?
Bel 06 – 41 51 77 77 of stuur een e-mail naar frank@digitalvaluemarketing.nl.

De pakketten van Digital Value Marketing

Analyse

Consultancy of Quickscan

U bent online en heeft een grote investering gedaan. Maar het brengt u tot aan nu toe onvoldoende rendement / resultaat op! Maar wat nu?

Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website, campagnes en (social) media uitingen. Door het verhogen van de waarde van uw (digitale) marketing-instrumentarium. Dat is digital value marketing!

Meer informatie over dit pakket

Branding

Een splinternieuwe huisstijl

U heeft de consultancy / quickscan uit laten voeren. Nu blijkt dat er mogelijkheden zijn om uw branding te laten verbeteren. Wij doen research naar uw doelgroep en zorgen dat de branding uw klanten aan spreekt.

Meer informatie over dit pakket

Coding

Fullstack development

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Onze fullstack developers programmeren uw nieuwe website of webshop helemaal op maat. Zodat het eindresultaat precies aan uw wensen voldoet. Niet meer, niet minder!

Meer informatie over dit pakket

Adwords

Gebruikt u al Adwords?

Nu heeft u een splinternieuwe branding maar een beetje reclame kan geen kwaad toch? Daarom bieden wij ook Adwords Marketing aan om Uw website nog een extra boost te kunnen geven.

Meer informatie over dit pakket

Social Media

Social Media is niet alleen leuk

Adwords hebben niet altijd het optimale bereik. Sinds social media steeds groter wordt is het handig om de branding van Uw website en social media pagina’s gelijk te trekken en te zorgen dat uw pagina veel hits scoort!

Meer informatie over dit pakket

SEO

SEO Optimalisatie

Er zijn al een aantal belangrijke punten verbetert. U heeft al een hogere vindbaarheid en krijgt positieve reacties op uw website. Voor de maximale vindbaarheid bieden wij ook SEO Optimalisatie aan waardoor uw website hoger in Google terecht zal komen.

Meer informatie over dit pakket

Webhosting

service 24/7

Er rest nog één ding. En dat is een goede hosting, er is niets vervelender dan lang moeten wachten op het laden van een website. Ook hier kunnen wij een helpende hand in bieden door u een pakket aan te bieden van Rocket Hosting.

Meer informatie over dit pakket