Bakimo

Bakimo

Een aanbod van de mooiste artikelen, die niet alleen waardevol voor je baby zijn maar ook een leuke toevoeging voor je interieur.

Bezoek website
Bakimo

Wat heeft DVM gedaan

BAKIMO!

Sinds november 2021 kun je de leukste producten voor je zwangerschap en geboorte online bij ons bestellen. We bieden een gevarieerd assortiment met de mooiste merken en collecties die we met veel aandacht en zorg hebben geselecteerd. We inspireren je graag met ons aanbod!

Het verhaal van BAKIMO
Eind november 2020 kreeg eigenaresse Julia haar eerste kindje. Het viel haar destijds op dat er een enorm aanbod is van babyartikelen met drukke prints en felle kleuren. Bovendien vond ze het opmerkelijk dat er zo veel plastic verpakkingen gebruikt werden; dat zou in deze tijd toch anders moeten kunnen! Begin 2021 ontstonden er vanaf een zolderkamer ideeën en vormgeving voor een eigen webshop. Inmiddels vormt deze ruimte het kloppende hart van ons bedrijf; een naaistudio, magazijn en kantoor ineen.

Onze missie
Bij BAKIMO willen we je inspireren en verblijden met ons met zorg geselecteerde assortiment. Een aanbod van de mooiste artikelen, die niet alleen waardevol voor je baby zijn maar ook een leuke toevoeging voor je interieur. We willen de impact op het milieu minimaliseren. Daarom kiezen we voor zo veel mogelijk gerecyclede materialen en zo min mogelijk plastic. Onze liefde voor mooie en kwalitatieve producten in combinatie met onze service, zorgen voor tevreden klanten die we graag vaker bij ons zien terugkeren.

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting te Meppel