The Communicator App

The Communicator App

Maatwerk, Development, Meertalig, Training Module, Inschrijfmodule,

Webapplicatie Training & Communicatie Meertalig

The Communicator App

Wat heeft DVM gedaan

Uw medewerkers / personeel zijn het belangrijkste “kapitaal’ binnen uw organisatie. Zonder de betrokken medewerkers staat u al gauw met lege handen en met alle gevolgen van dien.

Veel vloer medewerkers, de harde werkers in o.a. de vlees industrie, vis industrie, pluimvee industie, tuinbouw maar ook in distributie centra, zijn oost europese medelanders / arbeidsmigranten ( ik blijf het een raar woord vinden)

Waar we vaak tegen aan lopen is de taalbarriere. Om “meer” betrokkenheid en draagkracht te krijgen van uw medewerkers is de juiste communicatie in eigen taal niet weg te denken.

U kunt dan denken aan o.a.:

  • Inschrijfformulieren
  • Algemene mededelingen die u aan uw medewerkers wil meedelen
  • Verlof / Vakantie aanvraagformulieren
  • Informatie voorziening, trainingen / examens
  • Huishoudelijke reglementen
  • Werk instructie per werkplek
  • Akkoord verklaringen begrepen en gelezen
  • En nu erg recent Covid-19 richtlijnen!
    U kunt denken dat is allemaal wel heel erg veel werk en zeker in wel 5 of 6 talen en nog eens het feit dat blijkt, dat heel veel arbeidsmigranten beperkte computer ervaring hebben wat nu?

Wij hebben de oplossing, The Communicator App, handig, efficiënt, in te richten op maat waar uw organisatie behoefte aan heeft en In elke lees taal die u ook maar wenst.

Wij hebben een uitgebreide webapplicatie / app ontwikkeld waarmee een bedrijf een omgeving kan opzetten en waarmee medewerkers formulieren kunnen invullen, brochures en andere informatie kunnen downloaden en algemene informatie kunnen inzien.

Elk formulier, download en informatiepagina’s zijn meertalig.

De administrator kan zelf formulieren maken en vertalen. Elk element in de tool is te koppelen aan individuele gebruikers.

Door de meertalige functies is dit systeem uitermate geschikt voor bedrijven met internationale medewerkers.

De webapplicatie is heel goed te gebruiken voor trainingen en examens af te nemen. Vooral daar alle medewerkers die verschillende talen spreken en lezen, goed te informeren zijn in hun eigen taal.

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting te Meppel