Restyling Maatwerk Webshop Reykjavik Online

Restyling Maatwerk Webshop Reykjavik Online

Webshop, API, Voorraadkoppeling, Custom, Maatwerk, Winstore, ACA, Meppel

REYKJAVIK Meppel Reykjavik Your Denim Provider in Meppel is een gezellige Multibrand Store met de belangrijke grote jeansmerken zoals: G-Star, Diesel, PME Legend en o.a. de merken, BALLIN, Elvine, SuperDry, Alan Red, Björn Borg, Matinique, Scotch & Soda, Blue Industry, Amsterdams Blauw, Circle Off Trust, No Excecss, en Kronstadt. De koffie en de medewerkers staan ten alle tijden klaar voor een goed en gezellig advies. Wij zitten in de hoofdstraat tegenover de oude kerk.

Bezoek website
Restyling Maatwerk Webshop Reykjavik Online

Wat heeft DVM gedaan

Bestaande WooCommerce webshop Reykjavik had reeds een succesvolle webshop in WooCommerce, echter was er nog geen realtime kassakoppeling aanwezig. Voorraden werden om de aantal uur met csv bestanden heen en weer gestuurd van de website naar de kassa. Mede door het grote aanbod van producten en productvarianten ging dit niet altijd vlekkenloos. Ook kwam het nog wel eens voor dat een product in de webshop nog op voorraad was maar in de winkel al was uitverkocht. Dit werd dan pas een paar uur later door geupdate. Een ander probleem was de snelheid van de WordPress installatie.

Voor Reykjavik Meppel verzorgde Digital Value Marketing het ontwerp en realisatie van een maatwerk webshop geheel afgestemd om de unieke wensen van de klant. 

Door de live koppeling met het kassasysteem in de winkel(s) worden voorraden en productinformatie continu gesynchroniseerd zodat alle content 24/7 up to date is.

Enkele kenmerken wat deze maatwerk webshop uniek maakt:

  • Live kassa koppeling
  • Bulk afprijzen module
  • Quick product placement voor webshopbeheerders
  • Tikkie betaalmogelijkheid voor klanten

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting te Meppel