Vakantiepark en Camping de Sloothaak in Giethoorn

Vakantiepark en Camping de Sloothaak in Giethoorn

Ontwerp, maatwerk website, reserveringsmodule

Camping de Sloothaak ligt in het hartje van Giethoorn aan de dorpsgracht een aan 't Wiede. Het is een gezellige familiecamping met ruime staanplaatsen en een eigen ligplaats voor de boot, kunt u heerlijk genieten van het prachtige dorp.

Bezoek website
Vakantiepark en Camping de Sloothaak in Giethoorn

Wat heeft DVM gedaan

Voor Vakantiepark de Sloothaak te Giethoorn hebben we een moderne website ontworpen met reservering module. De website staat in een maatwerk CMS en is voorzien van, tevens een maatwerk, boekingsmodule.

Maatwerk CMS

Het maatwerk cms is voorzien van alle gemakken die komen kijken bij het beheren van boekingen.

Snel en simpel

De boekingsprocedure is snel en simpel. Binnen 3 klikken kan een accommodatie worden geboekt en direct worden betaald dankzij de implementatie van het Mollie betaalplatform.

Persoonlijk dashboard

Na bevestiging wordt er automatisch een factuur naar de boeker verzonden samen met een persoonlijke unieke link waarmee de boeker direct toegang heeft tot zijn eigen dashboard. In dit dashboard kan de boeker met 1 klik inchecken, uitchecken en aanspraak doen op de teruggave van de borg.

#ontwerp #maatwerk #website #cms #boekingsmodule #reserveringmodule

Voor wie: horeca, restaurants, verhuurbedrijven, B&B, Bed & Breakfast, detalhandel, fietsverhuur, recreatie, evenementen