Responsive Maatwerk Website PGM de Baander Meppel

Responsive Maatwerk Website PGM de Baander Meppel

Maatwerk, Formbuilder, Maatwerk donatiemodule, Plugin

Voor PGM de Baander in Meppel verzorgde Webdesign Meppel ( Digital Value Marketing ) een nieuwe Custom Maatwerk Responsive Website. Inclusief Donatie module en maatwerk Agenda / evenementen module.

Responsive Maatwerk Website PGM de Baander Meppel

Wat heeft DVM gedaan

 

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://pgmdebaander.nl/    

 Wat doet Digital Value Marketing

Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website / webshop, advertentie campagnes en (social) media uitingen.

Enkele kenmerken wat deze maatwerk website uniek maakt: Er is gekozen voor een maatwerkoplossing omdat de klant erg specifieke wensen had. Een open-source oplossing bleek niet de gewenste oplossing te bieden. De module is gekoppeld met het online betaalplatform Mollie.

  • Donatie module
  • Evenementen Module
  • Agenda Module
  • Tikkie betaalmogelijkheid voor donateurs

Over PGM de Baander Meppel

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel e.o. (PGM) is in oktober 1998 opgericht. De doelstelling zoals deze in de oprichtingsakte is verwoord, is het bevorderen van de paardensport voor mensen met een beperking in Meppel en omstreken. ​De uniciteit is gelegen in het feit dat op “de Baander” voornamelijk gereden wordt door mensen met een beperking. ​ Samen met Vanboeijen is er in oktober 2009 een complex geopend waar niet alleen kan worden paardgereden, maar waar ook een kinderboerderij is gerealiseerd die door een groep bewoners van Vanboeijen Meppel wordt gerund. ​​De openingstijden van de Baander & kinderboerderij het Erf: ​​​​​maandag t/m vrijdag van 09.00 -16.00 uur​​​​. De Baander is ook op zaterdagmorgen geopend.​ *Buiten deze tijden zijn de Baander & kinderboerderij het Erf niet geopend voor bezoekers.​​​​​ Het bestuur van PGM is van mening dat de mogelijkheid van paardensport voor mensen met een beperking voor Meppel e.o. moet en kan blijven bestaan. Hierdoor blijft het wonen, werken en recreëren van mensen met een beperking in hun eigen omgeving verankerd. PGM wil zich daar optimaal voor inzetten maar is daarbij sterk afhankelijk van de medewerking van derden, zowel qua mogelijkheden als financiering. ​

Stichting PGM is geregistreerd als ANBI-instelling.